Kennisitem
Download artikel Waarom u zou moeten kiezen voor SAP op Azure Download

Waarom u zou moeten kiezen voor SAP op Azure

SAP on Azure; Why you should go there

Gepubliceerd: 18-10-2017SAP on Azure; Why you should go there

Organisaties zijn flexibeler en kunnen beter concurreren als de business- en IT-strategie samenwerken. Door een gezamenlijke agenda van deze diciplines wordt de business beter ondersteund en staan bedrijven sterker. De vraag is met welke producten, in welke markt, gefaciliteerd door welke organisatie- en IT-infrastructuur bedrijven dit het beste kunnen bewerkstelligen. Hoe ziet deze transitie naar een andere organisatiestructuur er uit?

Waarom verhuizen naar de cloud
Omdat veel organisaties zich graag willen focussen op hun kernactiviteit, stoppen ze met hun eigen IT-afdeling door deze (gedeeltelijk) uit te besteden. Een verhuizing naar best-of-class cloud-oplossingen zoals S/4HANA op het Microsoft Azure-cloudplatform betekent dat IT-afdelingen kunnen worden verkleind en de focus verlegd kan worden naar slechts het beheren van cloudoplossingen.

De voordelen van SAP op Azure
Waarom is het nu zo waardevol om SAP te hosten op Azure? Omdat het beste van beide werelden worden gecombineerd. Enkele voordelen zijn onder meer:

  • Betalen naar gebruik: In plaats van een vaste prijs, wordt er alleen betaald voor daadwerkelijk gebruik.
  • Flexibele opslag: Met Microsoft Azure kan je eenvoudig de database-grootte aanpassen.
  • Lagere TCO:  Gemiddeld wordt een besparing van 30% tot 40% verwacht.

De ontwikkelingen van de cloud
De cloud heeft zich ontwikkeld tot een platform dat nieuwe kansen voor business creëert. Niet alleen de besparingen op infrastructuur zijn interessant, ook de extra flexibiliteit kan heel belangrijk zijn voor organisaties. Een oplossing als SAP op het cloudplatform Azure kan een hele interessante optie zijn. Wilt u meer weten over deze oplossingen? Download de whitepaper SAP on Azure; Why you should go there en zet de eerste stap naar een efficiëntere organisatie.