Over AboutTheCloud.nl

Deze kennisbron is ontwikkeld om relevante kennis rondom alle aspecten van Cloud Computing & Services zo veel mogelijk te delen met professionals die bezig zijn met een reorganisatie van de IT-infrastructuur en op zoek zijn naar geschikte Cloud informatie en oplossingen. Op de portal zijn rapporten, onderzoeken, visies, praktijkcases en whitepapers van Cloud leveranciers en dienstverleners gebundeld. Alle kennis kan gratis en vrijblijvend worden aangevraagd.


AboutTheCloud.nl is een platform waar de betrokken partners onafhankelijk en op eigen titel informatie ter beschikking stellen. De website AboutTheCloud.nl is gebaseerd op het principe van ‘permission based marketing’. Alle informatie wordt kosteloos ter beschikking gesteld, soms in ruil voor persoonsgegevens van u als bezoeker. Uw gegevens zijn overigens alleen inzichtelijk voor de betreffende partner en worden vertrouwelijk behandeld.


AboutTheCloud.nl is mediapartner van de nieuwe portal Next Migration, een kennisbron volledig gewijd aan de end of support van Windows Server 2003R2 op 15 juni 2015.


Privacy Statement
AboutTheCloud.nl hecht veel waarde aan bescherming van persoonlijke gegevens van bezoekers van haar website en is zich bewust dat deze bezoekers van essentieel belang zijn voor haar activiteiten en bestaan. De persoonlijk data van bezoekers worden dan ook met grote zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Wilt u meer weten over het beleid van AboutTheCloud.nl op dit gebied dan kunt u uiteraard onze Privacy Statement lezen.