Public Cloud

De public cloud is een manier van cloud computing waarbij de gebruiker weinig invloed heeft op de manier waarop de dienst wordt geleverd. Public Cloud heeft zijn voordelen, denk aan het schalen van de diensten.

Uitgelicht: 

Automatisering is een belangrijk element van de private cloud

 
Enabling the path to private cloud: Automation gratis downloaden

Waarom is Automatisering een essentieel element van de cloud? Veel organisaties worstelen momenteel om de concurrentie voor te blijven in data groei, infrastructuur complexiteiten en krimpende IT-budgetten. Bedrijven zoeken naar mogelijkheden om de IT-kosten te verlagen en de flexibiliteit van de organisatie te verhogen door aan de slag te gaan met de uitdagingen die er ontstaan.

Lees verder Gratis downloaden
 

De beste cloudstrategie voor uw bedrijf

De beste cloudstrategie voor uw bedrijf

Een vraag waar momenteel veel organisaties mee worstelen is: hoe start ik met de cloud? Deze whitepaper gaat uitgebreid in op wat de cloud is, wat de mogelijkheden en wat voor- en nadelen zijn. Ook krijgt u informatie over het bepalen van een goede cloudstrategie en een roadmap.

Lees verderGratis downloaden

Angst voor de juridische haken en ogen van de cloud?

Angst voor de juridische haken en ogen van de cloud?

Veel organisaties worstelen met de vraag of ze lokaal of in de cloud gaan werken. Hoe maakt u hier een gedegen keuze in? Cloud en on-premise, de voor- en nadelen zijn talrijk. Bij een goede mix kan er een IT omgeving ontstaan die vooral gebruik maakt van de voordelen van beide oplossingen. In deze whitepaper gaan we dieper in op de diverse factoren die een rol spelen bij de keuze voor lokaal of de cloud. Lees meer over de verschillende cloud mogelijkheden, de beveiliging , de architectuur en de strategie.

Lees verderGratis downloaden