Software as a Service

Software As A Service is een van de Cloud lagen waarbij software online wordt aangeboden. Dit zorgt voor meer flexibiliteit op het gebied van kostenbesparingen en de flexibiliteit van een lokale installatie die niet meer nodig is.

Uitgelicht: 

Wendbaar applicatiebeheer mogelijk maken met ACI

 
An Application-Centric Infrastructure Will Enable Business Agility  gratis downloaden

De rol van de IT is de afgelopen vijf jaar behoorlijk veranderd. Waar tot een paar jaar geleden het succes van IT werd afgemeten aan de uptime en prestaties van de infrastructuur, is dat nu meer gerelateerd de bijdrage aan bedrijfsdoelstellingen. Wendbaarheid van de IT omgeving om aan te kunnen sluiten op de dynamiek van business is daarbij een sleutelbegrip geworden. Hoe kan ACI hieraan bijdragen?

Lees verder Gratis downloaden
 

Waarom u zou moeten kiezen voor SAP op Azure

Waarom u zou moeten kiezen voor SAP op Azure

De cloud heeft zich ontwikkeld tot een platform dat nieuwe kansen voor business creëert. Niet alleen de besparingen op infrastructuur zijn interessant, ook de extra flexibiliteit kan heel belangrijk zijn voor organisaties. Een oplossing als SAP op het cloudplatform Azure kan een hele interessante optie zijn. Wilt u meer weten over deze oplossingen? Download de whitepaper SAP on Azure; Why you should go there en zet de eerste stap naar een efficiëntere organisatie.

Lees verderGratis downloaden

De beste cloudstrategie voor uw bedrijf

De beste cloudstrategie voor uw bedrijf

Een vraag waar momenteel veel organisaties mee worstelen is: hoe start ik met de cloud? Deze whitepaper gaat uitgebreid in op wat de cloud is, wat de mogelijkheden en wat voor- en nadelen zijn. Ook krijgt u informatie over het bepalen van een goede cloudstrategie en een roadmap.

Lees verderGratis downloaden

Enterprise Portfolio Management

Enterprise Portfolio Management

Deze whitepaper gaat in op hoe EPM uw organisatie kan helpen. Het alleen ordenen van gegevens in de portfolio’s garandeert niet dat een organisatie zijn kosten kan verlagen en een snellere time to market heeft. De juiste analyse van deze portfolio’s helpt bij het bereiken van de doelstellingen.w

Lees verderGratis downloaden

A Developer's Guide to Service Bus in Windows Azure platform AppFabric

A Developer's Guide to Service Bus in Windows Azure platform AppFabric

Het is niet moeilijk om lokale software te laten communiceren met cloud diensten, maar het tegenovergestelde is minder makkelijk te bereiken. De reden hiervan is dat er vaak firewalls tussen zitten. Door gebruik te maken van Service Bus van het AppFabric platform wordt een schaalbare en een op ontwikkelaar gerichte oplossing aangeboden. In deze whitepaper staat een kennismaking met een Service Bus applicatie centraal en het creëren van een communicatiekanaal.

Lees verderGratis downloaden