Infrastructure as a Service

Infrastructure As A Service is een van de cloud lagen waarbij onder andere de netwerkapparatuur en servers eigendom zijn van de provider. De klant hoeft alleen te betalen voor de services die worden afgenomen. De hele omgeving wordt via de cloud aangeboden.

Uitgelicht: 

Automatisering is een belangrijk element van de private cloud

 
Enabling the path to private cloud: Automation gratis downloaden

Waarom is Automatisering een essentieel element van de cloud? Veel organisaties worstelen momenteel om de concurrentie voor te blijven in data groei, infrastructuur complexiteiten en krimpende IT-budgetten. Bedrijven zoeken naar mogelijkheden om de IT-kosten te verlagen en de flexibiliteit van de organisatie te verhogen door aan de slag te gaan met de uitdagingen die er ontstaan.

Lees verder Gratis downloaden
 

Buyer’s Guide: Cloud Identity & Access Management

Buyer’s Guide: Cloud Identity & Access Management

Menselijke fouten zijn de grootste veroorzakers van een datalekken. Het gaat daarbij zeker meestal niet om kwaadwillende medewerkers, maar vooral om onbewust gedrag op de werkvloer. De privacy van vertrouwelijke bedrijfsinformatie staat echter op het spel. Een Cloud IAM oplossing kan uitkomst bieden. Maar welke leverancier is geschikt voor u?

Lees verderGratis downloaden

Eén platform voor beheer private IaaS

Eén platform voor beheer private IaaS

Bedrijven zijn op zoek naar een IT-infrastructuur die zo eenvoudig en efficiënt mogelijk werkt. Vaak lopen er bij een bedrijf meerdere technologieën en applicaties door elkaar. Hierdoor gaat er veel tijd, geld en mankracht verloren terwijl dit vandaag de dag niet nodig is. Het is namelijk ook mogelijk om veel van deze zaken in één platform samen te laten komen.

Lees verderGratis downloaden

De beste cloudstrategie voor uw bedrijf

De beste cloudstrategie voor uw bedrijf

Een vraag waar momenteel veel organisaties mee worstelen is: hoe start ik met de cloud? Deze whitepaper gaat uitgebreid in op wat de cloud is, wat de mogelijkheden en wat voor- en nadelen zijn. Ook krijgt u informatie over het bepalen van een goede cloudstrategie en een roadmap.

Lees verderGratis downloaden