Cloud in de Praktijk

Naast de uitleg van verschillende soorten cloud modellen, lagen en manieren van cloud opslag is het goed om de cloud in de praktijk te onderzoeken. Hoe hebben verschillende organisaties cloud toegepast in de werkomgeving?

Uitgelicht: 

Top 5 do’s en dont’s voor migratie naar de Cloud

 
Lessons Learned from Hundreds of Production Cloud Deployments gratis downloaden

Wanneer een bedrijf overgaat naar de cloud zal er met een aantal zaken rekening gehouden moeten worden. Het proces van het aannemen van een cloudomgeving kan al snel 6 tot 9+ maanden duren. Er zijn een aantal do’s en don’ts ontstaan uit de ervaringen van verschillende bedrijven die zijn gemigreerd naar de cloud.

Lees verder Gratis downloaden
 

De beste cloudstrategie voor uw bedrijf

De beste cloudstrategie voor uw bedrijf

Een vraag waar momenteel veel organisaties mee worstelen is: hoe start ik met de cloud? Deze whitepaper gaat uitgebreid in op wat de cloud is, wat de mogelijkheden en wat voor- en nadelen zijn. Ook krijgt u informatie over het bepalen van een goede cloudstrategie en een roadmap.

Lees verderGratis downloaden

Municipality of Rotterdam on Private Cloud from HP

Municipality of Rotterdam on Private Cloud from HP

De gemeente Rotterdam gebruikt een shared service center concept om zijn ICT-diensten te leveren aan klanten. In dit shared service center wordt een verscheidenheid aan toepassingen en data gehost en beschikbaar gemaakt voor alle verschillende afdelingen binnen de gemeente. In de huidige moderne terminologie ook wel een private cloud genoemd.

Lees verderGratis downloaden

Checklist Cloud Service Provider

Checklist Cloud Service Provider

Tegenwoordig kunt u nauwelijks meer om de cloud heen. Het is daarom van het grootste belang dat u een cloud service provider kiest, die het beste bij uw bedrijf past. Met de uitgebreide checklist die technologiebedrijf PQR heeft samengesteld, maakt u snel de juiste keuze.

Lees verderGratis downloaden