AboutTheCloud blog

Zo start je de comfortabele Journey naar de Cloud

28 november 2017afbeelding Zo start je de comfortabele Journey naar de Cloud

De rol van IT verandert door de cloud van technisch naar functioneel beheer. Dat is een leukere rol, maar één die ook zorgt voor nieuwe uitdagingen. ETTU probeert klanten in die journey naar de cloud te helpen. Er kan zoveel, dat is waar ETTU met haar klanten over spart. En dat doen we dan niet vanuit de vraag ‘wat kan er’, maar hoe zou je willen dat het gaat’? Want meestal kan dat gewoon gebouwd worden. Daarvoor heeft ETTU de transformatieaanpak ontwikkeld.

Zo start je de comfortabele Journey naar de Cloud

Enterprise Mobility + Security om je gegevens zo veilig mogelijk te houden

18 oktober 2017afbeelding Enterprise Mobility + Security om je gegevens zo veilig mogelijk te houden

Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS) is een combinatie van verschillende onderdelen die binnen Azure beschikbaar zijn. Al deze onderdelen samen zorgen ervoor dat de toegang tot verschillende gegevens beter beveiligd wordt. Zeker met de General Data Protection Regulation (GDPR) in het verschiet, is een dergelijke oplossing noodzakelijk voor vrijwel elke organisatie.

Enterprise Mobility + Security om je gegevens zo veilig mogelijk te houden

Cloud beheer is nu belangrijker dan ooit

7 september 2017afbeelding Cloud beheer is nu belangrijker dan ooit

Zodra een organisatie de digitale transitie heeft gemaakt richting de cloud wordt het beheer van het IT-landschap een heel interessant vraagstuk. Waar men in eerste instantie geneigd is om te zeggen dat dit geheel buiten de eigen organisatie valt, weet Marco van Vliet van Managed Services binnen ETTU hier juist een tegengeluid op te geven: “Juist door introductie van de cloud is beheer belangrijker dan ooit geworden!”

Cloud beheer is nu belangrijker dan ooit